• Een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie

Zorg & wonen

In deze rubriek vindt u informatie over de faciliteiten, de dagelijkse gang van zaken en andere praktische informatie van woonzorgboerderij de Reigershoeve.

De boerderij

Wonen op de Reigershoeve betekent leven in een sfeervolle, landelijke, veilige en vertrouwde omgeving. De bewoners volgen er het natuurlijke ritme van dag en nacht, weekdagen en weekend. De veranderingen van weer en seizoenen zijn duidelijk herkenbaar. De boerderijomgeving biedt een rijk scala aan activiteiten waarmee een dag zinvol kan worden besteed.

Lees verder

Zorgaanbod

Op de Reigershoeve wordt woonzorg geboden aan 27 bewoners volgens het principe van kleinschalig wonen. De bewoners leven in vier groepen van zes of zeven in een eigen woning. Wij vinden het van het grootste belang dat de bewoners zich op de Reigershoeve thuis kunnen voelen. Dit is immers een huis waar mensen de rest van hun leven verblijven. Naast woonzorg bieden wij dagbesteding aan mensen met dementie die nog thuis wonen. Wij zetten ons in voor een zinvolle dagbesteding, waar mensen kunnen doen wat zij doen wat bij hen past!

Lees verder

Parktische zaken

Wilt u meer weten over wonen op de Reigershoeve of wilt u uzelf of uw naaste aanmelden? Stuur dan een bericht naar info@reigershoeve.nl of bel met 0251-207027 voor een persoonlijke toelichting. Wij plaatsen u dan op onze wachtlijst. Wij kunnen u een rondleiding geven. Graag maken we hiervoor een afspraak om dit in te plannen. 

Lees verder

Informatie mantelzorgers

Op de Reigershoeve vinden we het ontzettend belangrijk dat de familieleden (of mantelzorgers) en medewerkers samenwerken in de zorg voor de persoon met dementie. De medewerkers van de Reigershoeve zijn immers professionals op het gebied van zorg voor mensen met dementie, maar het zijn de mantelzorgers die weten hoe de bewoner het beste behandeld en verzorgd zou willen worden. Daarom worden mantelzorgers intensief bij de zorg voor hun naaste betrokken.

Lees verder

Niet tevreden?

De medewerkers van de Reigershoeve doen hun best voor de bewoners en hun familie. Natuurlijk kan het gebeuren dat u toch niet tevreden bent. Dat willen wij dan graag weten omdat we met uw opmerkingen onze zorg kunnen verbeteren.

Lees verder

Nieuws

14 november 2018

Nieuwe opleiding Verzorgende IG dementiezorg: gelijk aan de slag op de Reigershoeve

De Reigershoeve start samen met WarmThuis, Woonzorggroep Samen en ROC Horizon college een nieuwe opleiding. Verzorgende IG dementiezorg. Lijkt het je leuk om het verzorgende vak te leren en gelijk in de praktijk aan de slag te gaan? Kom naar onze informatiemiddag op 23 november of mail naar info@fieldlabdementie.nl

14 november 2018

Vacature combinatiefunctie dagbesteding/woonzorg

De Reigershoeve is op zoek naar een leuke nieuwe collega die zowel in onze dagbesteding als in de woningen van onze bewoners aan de slag wil. Kijk verder voor meer informatie.

14 november 2018

Jubileumeditie Snavelklepper

Ter ere van ons 5-jarig bestaan op 1 oktober 2018, hebben we een jubileum editie van onze Reigershoeve-nieuwsbrief uitgebracht.

2017, Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top