BEZIGE REIGERS

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, maar lukt het door geheugenproblemen niet goed meer om je hobby of werkzaamheden op te pakken? Wil je nuttig bezig zijn of iets bijdragen aan de maatschappij? Sluit je dan aan bij de Bezige Reigers!

De Bezige Reigers gaan samen één of meerdere dagen per week als vrijwilliger aan het werk voor maatschappelijk betrokken organisaties in de regio IJmond waar ze wel een handje extra kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Animalfarm in Beverwijk, een moestuin met dieren en kas op de Tolweg, en de Werkplaats op de Reigershoeve zelf. De Bezige Reigers worden begeleid door een professional van de Reigershoeve, en een aantal steun-vrijwilligers. Deze begeleiding en het eventuele vervoer wordt bekostigd door de financiering vanuit gemeenten (Wmo) of het zorgkantoor (Wlz). Klik hier voor onze flyer met meer informatie over de Bezige Reigers.

 

INTERESSE?

Wilt u meer weten over de Bezige Reigers, eens kennismaken of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Linda en Peter.

Telefoonnummer:     0251 700221
Mail:                     bezigereigers@reigershoeve.nl