• Een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie

Vrijwilligers

Er gebeurt veel op de Reigershoeve. Eigenlijk …. heel veel. Naast de professionele krachten zijn er nu 70 vrijwilligers op de Reigershoeve. De professionele krachten werken vooral met en voor de bewoners, de vrijwilligers helpen in één van de woningen of zij werken in de tuin of voor de dieren. Ook zijn er vrijwilligers gastheer/gastvrouw in ontmoetingsruimte De Vrolijke Merrie of zij zijn betrokken bij de groepsactiviteiten voor bewoners en bezoekers van de dagbesteding. Daarnaast verrichten vrijwilligers onderhoud en doen klussen.

Vrijwilliger zijn bij de Reigershoeve heeft een grote toegevoegde waarde voor de bewoners, zonder dat het banen schrapt.

Woning vacatures

Woning C:

 • Vrijwilligers voor hulp in de avond; o.a. voor het koken, klusjes na het eten, strijken etc.
 • Iemand die wil fietsen met een bewoner met de rolstoelfiets.

Woning D:

 • Vrijwilligers voor ondersteuning en activiteiten op maandag en donderdag, en met name in het weekend.
 • Vrijwilligers voor ondersteuning en één op één contact op maandagavond en donderdagavond, en met name in het weekend.
 • Vrijwilligers voor verschillende activiteiten (o.a. wandelen, fietsen, sjoelen, haar- en nagelverzorging).
 • Iemand die met een bewoner wil biljarten of de hond wil uitlaten. Dit kan 1 of 2 keer per week in de ochtend of de avond.
 • Vrijwilligers om boodschappen te doen op maandag en donderdag of dinsdag en vrijdag. Er is een hiervoor een auto beschikbaar.
 • Iemand om huishoudelijk taken te verrichten.

Woning E:
Er zijn op het moment geen vacatures.

Woning F:

 • Vrijwilligers om individuele activiteiten met de bewoners te doen en voor individueel contact. Tijden hiervan zijn: maandagmiddag en avond, woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag en avond en in het weekend gedurende de hele dag en 's avonds.

Dagbesteding vacatures

Activiteiten
Er zijn op dit moment geen vacatures.

Vrolijke Merrie
We zoeken gastvrouwen en/of heren voor maandag- en vrijdagmiddag en woensdagmorgen.

Chauffeurs

 • Chauffeurs voor het rijden op de personenauto van de Reigershoeve. Het betreft het halen en/of brengen van deelnemers van de dagbesteding voor de regio Castricum/ Limmen. De tijden zijn van 9:00 tot 10:00 en 16:00 tot 17:00.

Algemene vacatures

Tuin

 • Vrijwilligers die één of meerdere dagdelen mee willen helpen bij het onderhouden van de grote moestuin, beweegtuin, weide en de bloem- en plantenperken. Met uitzondering van zondag kan er elke dag gewerkt worden.

Dieren
Er zijn op dit moment geen vacatures.

Klussen

 • Vrijwilligers die op vragen van medewerkers willen zorg dragen voor onderhoud of voorbereiding van activiteiten.

Ben je al vrijwilliger en heb je tijd en zin om nog iets erbij te doen? Ben je nieuwsgierig naar een vrijwilligersbaan op de Reigershoeve? Wil je meer informatie over één van de vacatures?

Stuur dan een bericht aan vrijwilligers@reigershoeve.nl. Je reactie komt dan bij Gerda Spiering terecht. Zij is onze vrijwilligerscoördinator en zal contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Nieuws

11 oktober 2017

Film Mooi Werk

Stichting WarmThuis en de Reigershoeve hebben samen een film gemaakt over het werken in de zorg voor mensen met dementie

01 oktober 2017

Snavelklepper

Er is weer een nieuw editie van de Snavelklepper!

01 april 2017

Snavelklepper

Er is weer een nieuw editie van de Snavelklepper!

2017, Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top