• Normal
  • Increase

Current Size: 90%Inschrijven nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwtjes en activiteiten van de Reigershoeve? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Steun de Reigershoeve

 
Wilt u de Reigershoeve steunen met een donatie? Uw bijdrage is van harte welkom! Alle giften komen ten goede aan de bewoners van de Reigershoeve. Bijvoorbeeld via de inrichting van de tuin, de bouw van het dierenverblijf, de inrichting van de ontmoetingstruime, een duofiets, of uitstapjes waar de bewoners van kunnen genieten. Uw bijdrage kan worden overgemaakt op banknummer IBAN:NL07 RABO 0115 0985 77 t.n.v. Stichting Reigershoeve. Ons fiscaal nummer is 8206.33.707 .
 
Informatie over onze doelstelling vindt u bij missie en visie. Informatie over het bestuur, ons beleidsplan, beloningsbeleid, verslag van activiteiten en de financiële verantwoording vindt u bij organisatie.
 
Wilt u de Reigershoeve regelmatig steunen, bijvoorbeeld met een maandelijkse of jaarlijkse gift? Via info@reigershoeve.nl kunt u zich aanmelden. U kunt ook bellen met 0251-207027.
 
 

ANBI status

Reigershoeve is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.