• Normal
  • Increase

Current Size: 90%Inschrijven nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwtjes en activiteiten van de Reigershoeve? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Welkom bij de Reigershoeve

Een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie
 
 
Aan de Oosterweg, op één van de mooiste plekjes in Heemskerk, staat woonzorgboerderij de Reigershoeve. Op de zorgboerderij kunnen 27 mensen met dementie wonen die intensieve verzorging nodig hebben. De bewoners wonen in vier groepswoningen. Eén daarvan is bestemd voor mensen die op jonge leeftijd (beneden de 65 jaar) dementie hebben gekregen.

Bekijk voor een indruk van de Reigershoeve het filmpje van 251TV.
 
 

Actueel

25 september Middagcongres Mooi Werk
Op 25 september organiseert de Reigershoeve samen met WarmThuis een middagcongres met de naam Mooi Werk - goede verpleeghuiszorg kan overal. Wat zijn de randvoorwaarden? 
 
Op het congres tonen we een film waarbij twee medewerkers van WarmThuis en de Reigershoeve worden gevolgd tijdens hun werk. Met de film willen we laten zien hoe mooi het werken in de verpleeghuiszorg voor mensen met dementie eigenlijk is. Mits je zorg biedt met een visie, waarbij het contact met bewoners het uitgangspunt is.
Na de film zijn er diverse workshops waarin de randvoorwaarden voor goede verpleeghuiszorg verder worden besproken. En er is een doe-markt met zorginnovaties die het leven van mensen met dementie leuker of prettiger kunnen maken. Komt allen!
 
Locatie: Dorpshuis Zuidermeer, Zuidermeerweg 54, 1652 CV Zuidermeer 
Tijd: 25 september, van 12.00 - 17.30 uur
Klik hier voor het volledige programma en om je aan te melden. 
 
AttachmentSize
Nieuws van de Reigershoeve - Snavelklepper april 2017.pdf1.02 MB
Nieuwsbrief Reigershoeve - Snavelklepper december 2016.pdf938.61 KB
Nieuwsbrief Reigershoeve - Snavelklepper augustus 2016.pdf1.21 MB
nieuwsbrief Reigershoeve - Snavelklepper mei 2016.pdf1.88 MB